Informatie

Manieren van opstellen

Je kunt kiezen voor:

1.een individuele opstelling

In een individuele opstelling sta je zelf op de verschillende plekken, of wordt er gebruik gemaakt van stoelen, vloerankers of poppetjes.

2.een opstelling in een groep.

In een groep worden representanten gevraagd om de plek van bijvoorbeeld de vraagsteller, familieleden, collega’s of abstracte begrippen te vertegenwoordigen. Hier vind je informatie over het verloop van een opstelling.

 

Voor wie?

Familieopstellingen Culemborg is er voor iedereen die meer zicht wil krijgen op herhalende ongewenste patronen of ingewikkelde situaties. Een opstelling is geen vervanging voor therapie. Het verruimt wel het perspectief van waaruit je kijkt, waardoor er meer helderheid, begrip en ruimte voor verandering ontstaat.

Ik werk zowel met kinderen als met jongeren en volwassenen. Voor kinderen tot de pubertijd kunnen de ouders de vraag inbrengen. Het kind mag daarbij aanwezig zijn maar het hoeft niet. Voor oudere kinderen is het aan te raden om zelf een thema in te brengen.

 

Als je student bent of weinig te besteden hebt, neem dan contact met mij op voor korting.

 

Wil je een thema of vraag inbrengen?

Vul dan de vragenlijst in. Puur voor jezelf om alles overzichtelijk te hebben en neem deze ingevulde lijst mee naar de sessie. Deze lijst hoef je dus niet vooraf te mailen.

 

Algemene voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.