Aanbod

Familieopstellingen in een vaste groep

Van Overleven naar Leven”  

 

Verdrongen emoties uit het verleden worden van generatie op generatie doorgegeven. Ze beïnvloeden onbewust jouw handelen en gedrag. Familieopstellingen maken deze oude ladingen, verstrikkingen, angsten zichtbaar. Naar aanleiding van de ingebrachte thema’s kijken we wat er nodig is om de systemische orde te herstellen en vastzittende emoties alsnog te uiten, te doorvoelen en zo te helen.

 

Er komt meer ruimte voor jou, wanneer je alles wat niet van jou is daar kunt laten waar het hoort.

Jouw eigen behoeften worden zichtbaar. Innerlijk-kind stukken krijgen eindelijk liefdevolle aandacht en een luisterend oor.

 

Je bent van harte welkom als je de behoefte voelt om dit verdiepingsproces in jezelf aan te gaan. De groep bestaat uit minimaal 4- en maximaal 8 deelnemers. We komen gedurende vier zaterdagmiddagen samen om opstellingen te doen. Elke deelnemer krijgt een eigen opstelling. Twee opstellingen per middag. Elkaars opstellingen meebeleven zorgt voor een verdieping en verrijking van jouw eigen proces. Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen.

 

Wanneer?

Groep 1:  4 februari, 18 februari, 4 maart, 11 maart

Groep 2:  25 maart, 1 april, 8 april, 15 april  

Groep 3:  29 april, 6 mei, 13 mei, 3 juni, 

Alle dagen zijn van 13.00 -18.00 uur

 

Groepsdeelname

€ 200,00

Groepsdeelname

€ 200,00

Individuele opstelling

Bij een individuele opstelling neemt de vraagsteller zelf waar wat er op verschillende plekken te voelen is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoelen of vloerankers. Het is ook mogelijk om een opstelling gedeeltelijk in de verbeelding te doen, Meestal ga ik hiertoe over wanneer gaande de opstelling blijkt dat een combinatie met innerlijk kind-werk wenselijk is. Innerlijk kind-werk is een prachtige aanvulling binnen het systemische werk. Het brengt je in contact met weggestopte kind-stukken die heel veel informatie voor jou bevatten. Je leert er contact mee te maken, ernaar te luisteren en zo meer ruimte te maken voor wat jij nodig hebt; ontspanning, rust, plezier, etc.

 

Op donderdagochtenden geef ik individuele opstellingen in Bilthoven samen met Anna Kotzeva bij Utrecht Familieopstellingen. 

Meer informatie hierover vind je op: www.utrechtfamilieopstellingen.com

 

Wil je een individuele opstelling met mij op een ander moment, neem dan contact met mij op via; tineke@familieopstellingenculemborg.nl